Priredbe i likovne radionice HN u Hessenu i Saarlandu

1 min čitanja

Priredbe su svima najdraže na samom kraju, kad se svi počaste finim kolačićima i sokovima koje najčešće pripreme vrijedne ruke naših dragih mama

 

Učenici hrvatske nastave u Hessenu i Saarlandu svake godine vesele se prosincu, jer će tada svoje roditelje razveseliti ukrasima koje izrađuju na kreativnim radionicama na nastavi, ali i priredbama, za koje tijekom cijelog studenog marljivo sa svojim učiteljicama vježbaju recitacije, pjesmice i igrokaze.

Tako su i ove godine učenici na božićnim likovnim radionicama, uz pomoć svojih učiteljica i roditelja, izrađivali čestitke i različite ukrase: kuglice od špage, kuglice rađene dekupaž tehnikom, anđele od kolaž papira, ukrase za bor i dom od drvenih štapića (jaslice, zvjezdice), božićne kape, božićne vjenčiće za vrata i stol, božićne lampione i još mnogo drugih stvari, a prigodan dramski program na priredbama za svoje roditelje, rodbinu i prijatelje uveličali su u školama ili u suradnji s hrvatskim katoličkim župama.

Priredbe su svima najdraže na samom kraju, kad se svi počaste finim kolačićima i sokovima koje najčešće pripreme vrijedne ruke naših dragih mama. (https://fenix-magazin.de/)

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content