Prijave za 4. konferenciju Branding Hrvatske u Ozlju u tijeku

2 min čitanja

Projekt se u suradnji sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan RH, Hrvatskom maticom iseljenika, Hrvatskom gospodarskom komorom, Karlovačkom županijom te Gradom Ozljom četvrtu godinu zaredom održava u Hrvatskoj

Projekt pod nazivom „Branding Hrvatske u svijetu“ u suradnji sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan RH, Hrvatskom maticom iseljenika, Hrvatskom gospodarskom komorom, Karlovačkom županijom te Gradom Ozljom četvrtu se godinu zaredom održava u Hrvatskoj, ovaj put u Zavičajnom muzeju Ozlja od 20. do 22. travnja.

Predavači:
Pof. dr. Davor Pavuna (Tesla World Foundation), fizičar, izumitelj, profesor na Institutu u Lauseanni u Švicarskoj.
Prof. dr. Goran Bandov, prodekan Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold, povratnik iz Njemačke.
Ashley Colburn, američka stručnjakinja za destinacijski menadžment, producentica iz Kalifornije.
Anja Bauer Minkara, vlasnica tvrtke Fabular, jedine specijalizirane agencije za branding u regiji, povratnica iz Engleske.
Plinio Cuccurin, pravnik, menadžer i poduzetnik, jedan od 10 najbogatijih Hrvata po Forbesu i suvlasnik Adris grupe.
Tomislav Antunović, „kralj nafte“, hotelijer i jedan od najuspješnijih bosanskih Hrvata.
Andrija Čolak, vlasnik najuspješnije hrvatske franšize u svijetu Surf’n’Fries i dio tima izumitelja pametnog kišobrana KISHA. Povratnik iz Kanade.
Prof. dr. Miroslav Vrankić, izumitelj „čitača misli“ i jedan od rijetkih Hrvata na „Europe 100 Outstanding Innovators“.
Martina Filjak, najbolja i najnagrađivanija hrvatska pijanistica u svijetu. Živi u Njemačkoj.
Doc. dr. Marija Selak, sveučilišna profesorica iz Zagreba.
Petar Ćurić, menadžer u kulturi, pokretač i producent inicijative ‘Branding Hrvatske u svijetu’ konferencije iz brendiranja nacije i javne, kulturne i znanstvene diplomacije. Dobitnik je više nagrada i priznanja. Povratnik iz Engleske.

Prijave mailto:Branding.Hrvatske@gmail.com” target=”_blank” />Branding.Hrvatske@gmail.com</a> su službeno otvorene 20. veljače.<br /><br /><a href="http://www.facebook.com/Branding.Hrvatske" "arget="_blank">"acebook</a> <br /><br />"”

Podijeli ovaj članak
Skip to content