Prijava za audicija za Glas Boke

1 min čitanja

Pravo prijave imaju pojedinci, glazbene grupe i klape. Za audiciju je potrebno izvesti jednu pjesmu mediteranskog melosa po vlastitom izboru uz pratnju  instrumenta. Audicija će se u kolovozu održati u  koncertnoj dvorani Muzičke škole „Vida Matjan” –  crkva Sv. Duha 

 

Hrvatska kulturna udruga “Stađuni od kulture” http://stadjuniodkulture.com/index poziva sve zainteresirane glazbenike na prijavu za audiciju za sudjelovanje  na glazbenom  festivalu „Glas Boke”, koji će biti održan u rujnu 2019. godine u Kotoru.

Pravo prijave imaju pojedinci, glazbene grupe i klape. Za audiciju je potrebno izvesti jednu pjesmu mediteranskog melosa po vlastitom izboru uz pratnju  instrumenta. Za sudjelovanje  nije potrebno glazbeno iskustvo. Audicija će se održati u  koncertnoj dvorani Muzičke škole „Vida Matjan” –  crkva Sv. Duha,  11. 8.,  s početkom u 11 h.

Prijave slati na email stadjuniodkulture@gmail.com  ili na tel. 067271836, a u prijavi treba poslati osobne  podatke i kontakt informacije (e – mail ili broj telefona).

Audicija i realizacija glazbene  manifestacije se odvija pod pokroviteljstvom Fonda za ostvarivanje i zaštitu manjinskih prava Crne Gore, a u organizaciji HKU „Stađuni od kulture”. (Radio Dux)

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content