Predstavljanje monografije

1 min čitanja

 

Na predstavljanju u Prčanju će govoriti autorica, mr. Dušan Medin, arheolog i jedan od urednika monografije, kao knjižničarka Jasmina Bajo kao moderatorica programa

 

NVU Društvo za kulturni razvoj „Bauo” iz Petrovca na Moru, u suradnji sa Samostanskim kompleksom sv. Nikole na Prčanju (Kotorska biskupija), u atriju ovog samostana u petak, 8. 7., s početkom u 21 sat, priređuje predstavljanje monografije “Pod okriljem Svetog Nikole i Svetog Vlaha: Pomorsko pravo u Kotoru i Dubrovniku po odredbama njihovih statuta”, dr. Mirjane Blagojević, odvjetnice  i povjesničarke prava.

Na predstavljanju će govoriti autorica, mr. Dušan Medin, arheolog i jedan od urednika monografije, kao knjižničarka Jasmina Bajo kao moderatorica programa.

Izdavači monografije su izdavačka kuća HeraEdu iz Beograda i petrovačko Društvo “Bauo”. Prvo izdanje objavljeno je 2020., a zbog interesa stručne i šire javnosti, 2021. godine je doštampano drugo izdanje. Urednici drugog izdanja su Zorica Stablović Bulajić, izvršna direktorica izdavačke kuće HeraEdu, i mr. Dušan Medin uime Društva “Bauo”.

Tekst i foto: http://www.radiodux.me/

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content