Predstavljanje 20. Panonskoga ljetopisa

1 min čitanja

Ljetopis u 20 poglavlja predstavlja osobe, projekte i nove publikacije, povijesno-kulturno-literarne članke i pjesme. Glavni urednik Robert Hajszan vidi Panonski ljetopis kao dokumentaciju i arhiv i zanimljivo štivo za gradišćanske Hrvate i cijelu panonsku regiju

U prostorijama pečuškog Hrvatskog kluba Augusta Šenoe u srijedu, 12. lipnja s početkom u 17 sati predstavlja se četverojezično izdanje „Panonski ljetopis 2013”, koje je uredio dr. Robert Hajszan, izvještava Radio croatica.
Glavni urednik ljetopisa Robert Hajszan 20. Panonski ljetopis za 2013. posvetio je djelovanja Panonskoga instituta u Pinkovcu. Kao i svake godine, spominje i različite pokojne svečare, biskupa Štefana Laszla, Ferija Sučića ili Matu Meršića Miloradića.
Ljetopis u 20 poglavlja predstavlja osobe, projekte i nove publikacije, povijesno-kulturno-literarne članke i pjesme. Glavni urednik Robert Hajszan vidi Panonski ljetopis kao dokumentaciju i arhiv i zanimljivo štivo za gradišćanske Hrvate i cijelu panonsku regiju. Jubilarni 20. Panonski ljetopis ima 536 stranica i košta 20 eura. Predstavili su ga 18. svibnja u Pinkovcu.
(Hrvatska redakcija ORF-a)

Podijeli ovaj članak
Skip to content