Predstava Bunjevački blues u Vinkovcima i Zagrebu

1 min čitanja

Predstava Bunjevački blues nastala je prema knjizi Prid svitom – saga o svitu koji nestaje autora Tomislava Žigmanova , a nastavlja svoj život na sceni izvedbama u Vinkovcima i Zagrebu, u studenome i prosincu ove godine

Prošlogodišnje premijere i više uspjelih izvođenja u zagrebačkom kazalištu Histrion, a potom i u Subotici i Somboru, predstava Bunjevački blues prema knjizi Prid svitom – saga o svitu koji nestaje autora Tomislava Žigmanova , nastavlja svoj život na sceni i u novoj, ovogodišnjoj kazališnoj sezoni.
Predstava će ovoga mjeseca prvo biti izvedena u Vinkovcima, u Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ u četvrtak, 20. studenoga 2014. godine, s početkom u 20 sati. Predstava Bunjevački blues moći će se pogledati i u zagrebačkom kazalištu Histrion 27. studenoga i 6. prosinca 2014. godine s početkom u 19,30 sati.
Podsjetimo se kako je redatelj predstave Vlatko Dulić, koji je i glumac koji tumači jednu od glavnih uloga, a uz njega u predstavi igraju Nina Erak – Svrtan, Ivana Buljan – Legati, Vesna Tominac / Suzana Nikolić, Davor Svedružić / Boris Svrtan, Goran Grgić / Dražen Kühn.

Više 

Podijeli ovaj članak
Skip to content