Portal Pisci i književnost organizira međunarodni natječaj

1 min čitanja

Sudionici natječaja mogu dostaviti samo jednu pjesmu do 6. veljače ove godine. U obzir se uzimaju radovi pisani latinicom, na hrvatskom, srpskom, makedonskom i bosanskom jeziku

FB i web stranica Pisci i Književnost – Writers and Literature – organizira međunarodni natječaj u pisanju poezije na temu prijateljstva. Svrha natječaja je približiti poeziju svima u svijetu, vratiti je na književnu scenu i pružiti priliku neafirmiranim i afirmiranim autorima.

Uz raznolike pjesme i prigodne nagrade, uvjereni je organizator, to je zanimljiv natječaj – kako za publiku portala Pisci i Književnost, tako i za nakladnike u potrazi za pjesničkim talentima.

Nagrade uključuju prigodne zahvalnice i knjige: fantasy roman Dejana Dobrinića Čudnovati puteljak – prvi dio (1 knjiga), roman Zovu me Zeus Matilde Mance (1 knjiga), zbirka poezije Trag tajanstva Julijane Plenče (2 knjige) i nekoliko knjiga iznenađenja.

Sudionici natječaja mogu dostaviti samo jednu pjesmu do 6. veljače ove godine. U obzir se uzimaju radovi pisani latinicom, na hrvatskom, srpskom, makedonskom i bosanskom jeziku. Više o natječaju pročitajte na stranici Pisci i Književnost
(Fenix Magazin)

Podijeli ovaj članak
Skip to content