Počinje NUS 2013.

1 min čitanja

NUS je međunarodni festival suvremene umjetnosti na kojem se grupnom izložbom i popratnim programom prezentiraju široj splitskoj publici radovi suvremenih umjetnika iz Hrvatske i Europe imajući za cilj njihovu afirmaciju, ali i promociju suvremene umjetnosti općenito

Otvorenje Festivala suvremene umjetnosti Danas će U Splitu biti otvoren drugi po redu međunarodni Festival suvremene umjetnosti NUS 2013., koji se ove godine održava na temu “Tabu”. Otvorenje će se održati u Multimedijalnom kulturnom centru.
U sklopu festivala koji organizira Neafirmirana umjetnička scena (NUS), do 18. siječnja stotinjak umjetnika iz svih krajeva Hrvatske, ali i susjednih desetak zemalja, na nekoliko gradskih punktova izložit će svoja umjetnička djela, a osim izložbi, posjetitelji će moći pogledati performanse, koncerte, predstave te video projekcije.
NUS je međunarodni festival suvremene umjetnosti na kojem se grupnom izložbom i popratnim programom prezentiraju široj splitskoj publici radovi suvremenih umjetnika iz Hrvatske i Europe imajući za cilj njihovu afirmaciju, ali i promociju suvremene umjetnosti općenito.
(HRT)

Podijeli ovaj članak
Skip to content