Pametne klupe Solinjanina Mrvoša za Australiju

1 min čitanja

Tvrtka ‘Include’ mladog solinskog izumitelja Ivana Mrvoša potpisala je ugovor o proizvodnji 2700 pametnih klupa koje će otići ni manje ni više nego u daleku Australiju. Mrvoš je dobru vijest podijelio s javnošću putem svog Facebook profila

Tvrtka ‘Include’ mladog solinskog izumitelja Ivana Mrvoša potpisala je ugovor o proizvodnji 2700 pametnih klupa koje će otići ni manje ni više nego u daleku Australiju. Mrvoš je dobru vijest podijelio s javnošću putem svog Facebook profila.
Ovo je rezultat danonoćnog rada i odricanja 20 mladih ljudi koji su dali 100 posto sebe za ovu tvrtku, koji su nekim danima radili i po 24 sata u komadu za 0 kn bonusa i koji su ostali tu bez obzira na to što su im drugi govorili da ovo nikada neće postati veliki projekt. Ponosan sam da imam mogućnost raditi s ovim ljudima svaki dan. Moram zahvaliti i generalnom konzulu u Australiji Dubravku Belaviću koji je u manje od tjedan dana pronašao partnera kakvog smo trebali. Po svemu sudeći, ovo neće biti jedini takav ugovor ove godine, jer već sljedeći tjedan šaljemo prve probne klupe u Katar, SAD i Švicarsku. Stay tuned! – poručio je Mrvoš.
(www.slobodnadalmacija.hr)

Podijeli ovaj članak
Skip to content