Okrugli stol o položaju i značenje nematerijalne jezične kulturne baštine

1 min čitanja

U Slavonskom Brodu sastat će se prof. dr. sc. Damir Matanović, prof. dr. sc. Ljiljana Kolenić i dr. sc. Klara Bilić Meštrić iz RH, izv. prof. dr. sc. Nihada Delibegović Džanić i izv. prof. dr. sc. Amira Turbić Hadžagić iz Republike BiH te Katarina Čeliković, prof. iz Republike Srbije

Okrugli stol pod nazivom Položaj i značenje nematerijalne jezične kulturne baštine u Republici Hrvatskoj i susjednim zemljama: Bosni i Hercegovini i Republici Srbiji održat će se 12. prosinca s početkom u 17 sati u prostorijama dislociranoga studija u Slavonskom Brodu Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

U radu okruglog stola sudjeluju prof. dr. sc. Damir Matanović, prof. dr. sc. Ljiljana Kolenić i dr. sc. Klara Bilić Meštrić iz Republike Hrvatske, izv. prof. dr. sc. Nihada Delibegović Džanić i izv. prof. dr. sc. Amira Turbić Hadžagić iz Republike Bosne i Hercegovine te Katarina Čeliković, prof. iz Republike Srbije. Moderatorica okruglog stola je izv. prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar. Okrugli stol se održava u okviru 2018. godine kao godine europske kulturne baštine.

(ZKVH)

Podijeli ovaj članak
Skip to content