Novi voditelj HKC Brisbane i Gold Coast

1 min čitanja

Nakon homilije slijedio je obred uvođenja u službu u kojem je nadbiskup ispruženih ruku molio nad fra Davorom Dominovićem. Nakon misnog slavlja okupljeni vjernici su sa svojim novim voditeljem HKC ostali u lijepom bratskom druženju ispred crkve

HKC Brisbane na I. nedjelju došašća 27. studenoga pohodio je nadbiskup Brisbanea Mark Colerdige te je na svečanoj misi uveo u službu novog voditelja Hrvatskoga katoličkog centra Brisbane i Gold Coast fra Davora Dominovića.

Nadbiskup je u propovijedi pozvao sve na budnost, kao što pozivaju i liturgijska čitanja I. nedjelje došašća.

Osvrnuvši se na uvođenje u službu novoga voditelja HKC, nadbiskup je istaknuo kako je služba i dužnost svećenika koji predvodi zajednicu da se brine da njegovo stado bude budno i pripravno, da se duhovno ne uspava. Nadbiskup je poželio fra Davoru dobrodošlicu u Australiju i u njegovu nadbiskupiju, te zazvao Boži blagoslov na fra Davora.

Nakon homilije slijedio je obred uvođenja u službu u kojem je nadbiskup ispruženih ruku molio nad fra Davorom. Nakon misnog slavlja okupljeni vjernici su sa svojim novim voditeljem HKC ostali u lijepom bratskom druženju ispred crkve.
(IKA)

Podijeli ovaj članak
Skip to content