Novi iseljenički portal

1 min čitanja

Portal je nastao kao nastavak uspješnog tiskanog izdanja mjesečnika za iseljene Hrvate, CroExpress, koji ovu godinu slavi petu obljetnicu postojanja

CroExpress.eu je od 1. srpnja novi portal, namijenjen širokoj zajednici iseljenih Hrvata, koji svakako zaslužuje pažnju. Portal je nastao kao nastavak uspješnog tiskanog izdanja mjesečnika za iseljene Hrvate, CroExpress, koji ovu godinu slavi petu obljetnicu postojanja.
Ponosni smo i zadovoljni ostvarenim, jer već sada pregled tema na portalu CroExpress.eu obećava zanimljiv medijski i vizualni sadržaj. Na jednom mjestu korisnici mogu pronaći vrijedne teme posvećene iseljeničkoj zajednici.
Dakle, portal CroExpress.eu je nezaobilazno mjesto za one koji žele doznati kako žive i što rade Hrvati u iseljeništvu.
Važno je naglasiti da su iseljenici oduvijek bili i jesu najbolji veleposlanici vlastite domovine – prenoseći prijateljima i znancima iz zemlje u kojoj borave vrijedne informacije o kulturi i običajima rodnoga kraja, kao i vijesti i kontakte vezane uz djelatnosti gotovo svih institucija, te medija u domovini.
Istodobno, cilj novoga portala je daljnje održavanje tradicije CroExpressa u sudjelovanju u humanitarnim akcijama, te jačanja svijesti o potrebi sudjelovanja iseljenih Hrvata u njima.

Podijeli ovaj članak
Skip to content