Natječaj za XVI. Rešetarački susret pjesnika

1 min čitanja

U tijeku je natječaj za XVI. Rešetarački susret pjesnika. Završnica ovog natječaja bit će 13, 14. i 15. rujna 2013. godine.

Već uobičajeno, XVI. Rešetarački susret pjesnika započet će 13. rujna, otvorenjem likovne izložbe XVI. međunarodne likovne kolonije „Petrović – Rešetari 2013.“

U petak, 14. rujna je dan za promociju V. zbornika mladih pjesnika te susret pjesnika sa učenicima osnovnih škola Brodsko-posavske županije. Istoga dana će biti i Promocija XVI. zbornika pjesama Rešetaračkoga susreta pjesnika te Promocija Zbornika odabranih pjesama hrvatskoga pjesnika iz iseljeništva.

Sudionike ovog susreta primlt će i načelnik Općine Rešetar . U večernjim satima bit će svečano otvorenje Doma KLD “Rešetari” te održan XVI. Rešetarački susret pjesnika kao i druženje sudionika.

Posljednji dan, u nedjelju 15. rujna je okupljanje sudionika susreta, potom sudjelovanje na svetoj misi i zajednički ručak prije zaključenja XVI. susreta pjesnika. No, do održavanja ovog susreta pjesnika još je daleko. I još ima vremena za prijavu.

-Očekujem Vaše radove, poručuje Ivan de Villa, u ime organizatora, Književno-likovnog društva “Rešetari” iz Rešetara.
(Hrvatski glas Berlin)

Kontakt
Rešetarački susret pjesnika”
Ivan De Villa
Faks broj: 00 385 35 333 111
Telefon: ++ 385 (0) 98 16 75 765
E-mail: devillaivan@gmail.com

Podijeli ovaj članak
Skip to content