Napretkovi Uskrsni dani

2 min čitanja

Napretkovi Uskrsni dani započeli su izložbom Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak, u Maloj galeriji crkve Sv. Ante na Bistriku, koji su se predstavili sa šezdesetak djela u svim tehnikama

Ovogodišnji Napretkovi Uskrsni dani započeli su izložbom Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak, 26. ožujka, u Maloj galeriji crkve Sv. Ante na Bistriku. Napretkovi umjetnici predstavili su šezdesetak djela u svim tehnikama.
Na Uskrsni ponedjeljak, 2. travnja, u mostarskoj katedrali u 19 sati održat će se uskrsni koncert Napretkove GP Mostar, uz nastup Katedralnog mješovitog zbora “Marija” i Simfonijskog orkestra Mostar.
U subotu, 7. travnja, na programu je Jedanaesti uskrsni boćarski turnir koji će se održati na terenima BK Napredak u Pijačnoj ulici u 10 sati. Kao i uvijek, očekuje se sudjelovanje najboljih bh boćara.
Središnji događaj blagdanskog programa je Napretkov svečani uskrsni koncert, koji će se održati 10. travnja u 19 sati, u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, uz sudjelovanje eminentnih umjetnika.
Tri dana kasnije, 13. travnja u 18 sati, u sarajevskom Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu, bit će promovirana knjiga prof. dr. Franje Topića “Vjera i kultura”.
Dan kasnije, Napredak će, u suradnji s talijanskom Kršćanskom radničkom partijom organizirati okrugli stol “Stanje dijaloga u Bosni i Hercegovini”, u sarajevskom Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu u 9 sati, priopćio je HKD Napredak.
(www.bljesak.info)

Podijeli ovaj članak
Skip to content