Najnoviji broj Cro Expressa

1 min čitanja

Mjesečnik i u ovom broju donosi mnoštvo zanimljivosti iz rada hrvatskih zajednica širom svijeta, reportaža, vijesti, intervjua i zapisa koje potpisuju sve sama poznata novinarska pera, a uređuje mlada urednica Marina Stojak

I najnoviji broj Cro Expressa www.cro-express.com razgrabljen je u brojnim hrvatskim zajednicama i misijama u Njemačkoj. A kako i ne bi kada ovaj mjesečnik i u ovom broju donosi mnoštvo zanimljivosti iz rada hrvatskih zajednica širom svijeta.
Mnoštvo reportaža, vijesti, intervjua i zapisa koje potpisuju sve sama poznata novinarska pera, a uređuje mlada urednica Marina Stojak.
Od tema izdvajamo: Dominik Martinović: Zidane je moj uzor; Darija Krstičević: Briga o dijaspori dužnost je hrvatske države; Spomenik gastarbajteru otkrila djeca iseljenika; franjevac Ivica Perić misionar u ispaćenoj Ruandi; Održan treći festival hrvatskog folklora u Švicarskoj; dr. Ivan Đikić: Moji znanstveni uspjesi plod su dugotrajnog i predanog rada; Nacionalni forum je pokretač hrvatske budućnosti; Haaški dnevnik: Povijesna pobjeda pravde i razne druge zanimljivosti i sportske vijesti.

Opširnije o časopisu http://www.croatia-presse.de/Cro-Express%20treci%20rodjendan.html

Podijeli ovaj članak
Skip to content