Mlada hrvatska nogometna reprezentacija na SP u Čileu

2 min čitanja

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina u osmini finala Svjetskog prvenstva koje se igra u Čileu, u Concepcionu 29. listopada u 21 sat igra protiv vršnjaka iz reprezentacije Njemačke. S obzirom da Eurosport prenosi utakmice sa SP-a u Čileu, još se ne zna hoće li prenositi tu ili neku drugu utakmicu osmine finala

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina u osmini finala Svjetskog prvenstva koje se igra u Čileu, u Concepcionu 29. listopada u 21 sat igra protiv vršnjaka iz reprezentacije Njemačke. S obzirom da Eurosport prenosi utakmice sa SP-a u Čileu, još se ne zna hoće li prenositi tu ili neku drugu utakmicu osmine finala.
Mladi Hrvati su pravi hit prvenstva jer su drugim mjestom u skupini, u konkurenciji SAD-a, Nigerije i Čilea, izborili daljnju fazu natjecanja. Protivnici Hrvatske, Nijemci, aktualni su europski doprvaci. Oni su svoje skupinu završili iza Meksika, a ispred Australije i Argentine.
Za ulazak među najbolje četiri momčadi na svijetu mladim Hrvatima će, osim dosad iskazanih odlika zajedništva momčadi i velike borbenosti igrača, trebati još potrebna doza sportske sreće koja je u ovakvim susretima izjednačenih momčadi ponekad i presudna.
Izabranici trenera Darija Bašića posjeduju i individualne kvalitete koje su pokazali i u utakmici protiv svjetskih prvaka momčadi Nigerije, koju s izbacili iz daljnjeg natjecanja.
(Fenix magazin)

Više

Podijeli ovaj članak
Skip to content