Međunarodna ljetna škola ZSEM-a na engleskome u Zagrebu

2 min čitanja

Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira međunarodnu ljetnu školu na engleskom jeziku u Zagrebu. Polaznici mogu slušati kolegije iz područja poslovne ekonomije i managementa, izborni kolegij “Croatian studies” o hrvatskoj povijesti i kulturi, te ostvariti ECTS bodove

 

Zagrebačka škola ekonomije i managementa https://web.facebook.com/zsemzagreb/?_rdc=1&_rdr organizira međunarodnu ljetnu školu na engleskom jeziku u Zagrebu od 20.06. do 8. 07.2022. https://zsem.hr/programi/kratki-obrazovni-programi/international-summer-school/. . Polaznici mogu slušati kolegije iz područja poslovne ekonomije i managementa, izborni kolegij “Croatian studies” o hrvatskoj povijesti i kulturi, te ostvariti ECTS bodove.

U sklopu ljetne škole, za polaznike je organiziran i 4-dnevni izlet na neke od najatraktivnijih hrvatskih destinacija – Nacionalni park Plitvička jezera, Zadar, cjelodnevni izlet brodom na Nacionalni park Kornati i posjet ribogojilištu “Pelagos Net”. Kroz bogati kulturni program i dodatne aktivnosti, polaznici mogu steći poznanstva s polaznicima iz cijelog svijeta.

Redovita cijena ovog programa je 1449 EUR, no za uplate do 30.04. ostvaruje se popust te cijena iznosi 999 EUR. Cijena uključuje: 1 kolegij s liste kolegija (6 ECTS), izborni kolegij “Croatian studies” (4 ECTS), 4-dnevni izlet uključujući i smještaj u Zadru (3 noćenja), posjet firmi, te sve materijale za učenje. Cijena ne uključuje smještaj u Zagrebu i ostale osobne troškove.

U ovom videu https://www.youtube.com/watch?v=IjS1jlM6xGY&t=2s možete vidjeti kako je bilo na međunarodnoj ljetnoj školi prošle godine.

Za sve dodatne informacije, slobodno kontaktirajte.

Una Barković, MBA

Incoming coordinator

Koordinator za međunarodnu suradnju

+385 99 243 3355

ubarkovi@zsem.hr

www.zsem.hr

Ulica Filipa Vukasovića 1, 10000 Zagreb Z

 

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content