Lipanjska karavana prijateljstva Ljubljana-Vukovar

2 min čitanja

Hrvatsko društvo Ljubljana organizira Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana 2019. Tom se manifestacijom tradicionalno obilježava Dan državnosti Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Priredba traje četiri dana, a ima sportski i kulturno-umjetnički karakter. U sportskome dijelu manifestacije sudjeluje 30 slovenskih i hrvatskih biciklista koji će u tri etape, odnosno tijekom tri dana odvoziti Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana dug 500 km

U suradnji sa Savezom hrvatskih društava u Sloveniji Hrvatsko društvo Ljubljana anizira Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana 2019. Tom manifestacijom tradicionalno se obilježava Dan državnosti Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Priredba traje četiri dana, a ima sportski i kulturno-umjetnički karakter. U sportskome dijelu manifestacije sudjeluje 30 slovenskih i hrvatskih biciklista koji će u tri etape, odnosno tijekom tri dana odvoziti Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana dug 500 km.

Polazak autobusa: u srijedu, 19. lipnja 2019. u 7.00 ispred ZRI SOČA (rotor Linhartova cesta kod Žala) u Ljubljani. Prije dolaska u Vukovar predviđen je popodnevni izlet, a nakon izleta smještaj i noćenje u Hotelu Lav. U četvrtak, 20. lipnja 2019. karavana kreće: iz Vukovara se vozi biciklima prema Ljubljani u skladu s planom putovanja.

Svaki biciklist može sudjelovati u karavani nakon uplate 150,00 €; plaćenom kotizacijom pokrivaju se autobusni prijevoz, tri noćenja, hrana i osvježavajući napitci na čitavom putu. Nakon dolaska u Ljubljanu u sportski park Mostec na kraju biciklističkog putovanja i uz kulturni program svaki sudionik karavane na cilju će za uspomenu dobiti pokal, odnosno priznanje za prevoženi put. Molim da kod prijave priložite i fotokopiju osobnoga dokumenta za prijelaz državne granice, broj okvira i marku bicikla te svoj OIB radi osiguranja od nezgode.

Sve informacije možete dobiti na telefonu +386 40 527 607, Milan Pavelić, i e-adresi pavelic08@gmail.com., voditelj projekta »Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana 2019.«

Podijeli ovaj članak
Skip to content