Likovna radionica u Essenu

2 min čitanja

U prostorijama Nachhilfeschule TO ONE u Essenu, koju vodi Jakov Franjičević, 2. studenoga je započela s radom likovna radionica za našu djecu. Radionicu će voditi Ankica Karačić preko svoje radionice i atelijera CROART-ISERLOHN

 

U prostorijama Nachhilfeschule TO ONE u Essenu, koju vodi Jakov Franjičević, 2. studenoga je započela s radom likovna radionica za našu djecu. Zamišljeno je da se održava jedanput mjesečno, i to subotom, po dva puna sata. Ideja  i organizacija potekla je od MH za Rursko područje uz pomoć voditelja škole TO ONE. Škola se inače bavi pružanjem pomoći u učenju djeci svih uzrasta.

Radionicu će voditi slobodna umjetnica i likovna pedagoginja Ankica Karačić preko svoje radionice i atelijera CROART-ISERLOHN.

Djeca će prvi sat naslikali po jedan rad, a nakon završetka jednoga ciklusa će to ponoviti. Potom će se organizirati izložba i vidjeti što su i jesu li djeca išta naučila. Na kraju će izraditi po jedan rad za novi natječaj iz Iserlohna na temu RIJEČ https://matis.hr/natjecaji/raspisan-novi-likovno-literarni-natjecaj-za-hrvatsku-djecu-iz-svijeta/.

(Hrvatski glas Berlin)

Lead U prostorijama Nachhilfeschule TO ONE u Essenu, koju vodi Jakov Franjičević, 2. studenoga je započela s radom likovna radionica za našu djecu. Radionicu će voditi Ankica Karačić preko svoje radionice i atelijera CROART-ISERLOHN

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content