Konferencija o brendiranju Hrvatske u Ozlju

1 min čitanja

Inicijator i direktor konferencije iz brendiranja nacije i javne, kulturne i znanstvene diplomacije koja će se baviti prvenstveno pitanjem – opstanka je Petar Ćurić, povratnik iz Engleske

Ove se godine, od 20. do 22. travnja u dvorcu Zrinskih i Frankopana u Ozlju, održava konferencija iz brendiranja nacije i javne, kulturne i znanstvene diplomacije koja će se baviti prvenstveno pitanjem – opstanka.
Inicijator i direktor konferencije je Petar Ćurić, povratnik iz Engleske. Na njoj će izlagati neki od najuspješnijih hrvatskih povratnika, useljenika, a možda i budućih povratnika. U suradnji sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Hrvatskom maticom iseljenika, Hrvatskom gospodarskom komorom, Karlovačkom županijom – te ove godine pod posebnim pokroviteljstvom Grada Ozlja fascinantan je po mnogočemu. Prije svega po profilu predavača.
Predavat će prof. dr. Davor Pavuna (Tesla World Foundation), povratnik iz Njemačke prof. dr. Goran Bandov, prodekan Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold, Ashley Colburn, američka stručnjakinja za destinacijski menadžment, povratnica iz Engleske Anja Bauer Minkara, vlasnica tvrtke Fabular i dr.
Dolazak možete prijaviti isključivo putem e-maila na adresi Branding.Hrvatske@gmail.com
(Fenix Magazin)

Podijeli ovaj članak
Skip to content