Koncert KUD-a Mokro u povodu 20. obljetnice osnutka

2 min čitanja

 Koncert je održan u dvorani Zavoda Svete obitelji u Širokom Brijegu, a svi posjetitelji su mogli uživati u plesovima, pjesmama i nošnjama zapadne Hercegovine, Rame, Busovače, Slavonije, Hrvatskoga zagorja i Linđu 

 

KUD Mokro iz Širokog Brijeg održalo je 26. siječnja dvosatni koncert u povodu 20. obljetnice osnutka društva. Koncert je održan u dvorani Zavoda Svete obitelji u Širokom Brijegu, a svi posjetitelji su mogli uživati u plesovima, pjesmama i nošnjama zapadne Hercegovine, Rame, Busovače, Slavonije, Hrvatskoga zagorja i Linđu.

Predsjednica društva Slavica Ćužić istaknula je kako je koncert samo dio onoga što društvo baštini od svoga osnutka te da je nemoguće u dvosatnom programu prikazati sve.

Nadamo se da je publika uživala jer smo uživali i mi pripremajući ovaj koncert kroz proteklih godinu dana. S intenzivnijim pripremama smo počeli zadnjih mjesec dana. Volimo kazati da smo u ovo utkali svu našu ljubav prema kulturnoj baštini te smo s ljubavlju sve dali publici, kazala je Ćužić dodajući kako su u pripremama koncerta svi članovi dali od sve od sebe. Ponosni smo na našu dječju skupinu koja je dala poseban pečat ovom koncertu. Njihovi su igrokazi nasmijali publiku, a oni su pokazali kako mogu biti mali glumci, ali s velikim srcem, dodala je predsjednica društva.

Pred sam kraj programa zaslužnim pojedincima dodijeljene su zahvalnice.

KUD Mokro https://www.facebook.com/hkudmokro.sirokibrijeg/photos/rpp.884137364989946/3446070198796637/?type=3&theater

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content