Književno prelo Hrvatske čitaonice u znaku knjiga za djecu

1 min čitanja

Gosti Književnoga prela su članovi Dramskog odjela za djecu HKC „Bunjevačko kolo“ s premijernom predstavom „Neispavana ljepotica“ prema priči Sanje Lovrenčić u dramatizaciji i režiji Nevene Mlinko

Omiljeno Književno prelo Hrvatska čitaonica priređuje u petak, 13. veljače, s početkom u 19 sati, u Hrvatskom kulturnom centru „Bunjevačko kolo“ u Subotici.
Kako je to bilo i prethodnih godina, organizator publici nudi bogat program, ovoga puta namijenjen najmlađima, ali i njihovim roditeljima. Osim prikaza rada Hrvatske čitaonice u prethodnoj godini, bit će predstavljene dvije najnovije knjige za djecu tiskane prošle godine: Sve i svašta da poleti dječja mašta Nedeljke Šarčević u nakladi Hrvatske čitaonice i Izgubljeno srce Katarine Čeliković u nakladi NIU „Hrvatska riječ“.
Gosti Književnoga prela su članovi Dramskog odjela za djecu HKC „Bunjevačko kolo“ s premijernom predstavom „Neispavana ljepotica“ prema priči Sanje Lovrenčić u dramatizaciji i režiji Nevene Mlinko.
I ove godine u programu se očekuje iznenađenje za publiku, a Književno se prelo odvija u znaku slogana: Na prelu se jede i pije, al’ pravo bez duševne hrane nije!
(ZKVH)

Podijeli ovaj članak
Skip to content