Kanadsko-hrvatska gospodarska komora održala 13. dodjelu nagrada za poslovnu izvrsnost

1 min čitanja

Svečanost dodjele održana je u Burlington Convention Centru, a cilj joj je odati priznaje pripadnicima hrvatsko-kanadske poslovne zajednice za dobro rukovođenje, inovacije i izvrsnost kao i prepoznati značajnije doprinose kanadskih Hrvata kanadskom društvu u cjelini

Kanadsko-hrvatska gospodarska komora iz Toronta 17. travnja održala je 13. godišnju dodjelu nagrada za poslovnu izvrsnost. Svečanost dodjele održana je u Burlington Convention Centru, a cilj joj je odati priznaje pripadnicima hrvatsko-kanadske poslovne zajednice za dobro rukovođenje, inovacije i izvrsnost kao i prepoznati značajnije doprinose kanadskih Hrvata kanadskom društvu u cjelini.
Na zamolbu Kanadsko-hrvatske gospodarske komore, dostavljena su pozdravna pisma predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, predsjednika Vlade RH Zorana Milanovića, te veleposlanika Veselka Grubišića i generalne konzulice Andreje Javor koja su potom objavljena u knjižici s ovogodišnjim programom.
Glavna govornica na ovoj svečanosti bila je premijerka Ontarija, Kathleen Wynne, a nazočna je bila i federalna ministrica transporta Lisa Raitt, te brojni federalni i provincijski zastupnici kao i gradonačelnici Mississague, Bramptona, Kitchenera.
Berry Vrbanovic, gradonačelnik Kitchenera je hrvatskog podrijetla.
(ca.mvep.hr)

Podijeli ovaj članak
Skip to content