Javni poziv za dodjelu ovogodišnjeg stipendija za učenje hrvatskoga jezika u RH

1 min čitanja

Prijava na Javni poziv se podnosi isključivo u elektroničkom obliku putem e-prijavnog obrasca dostupnog na navedenoj poveznici. Rok za slanje prijava je 18. lipnja ove godine


Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, s navršenih 18 godina, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u Republici Hrvatskoj najviše dvije zadnje godine zaključno s danom objave Javnog poziva.
Prijava na Javni poziv se podnosi isključivo u elektroničkom obliku putem e-prijavnog obrasca dostupnog na navedenoj poveznici. Rok za slanje prijava je 18. lipnja 2018.
Sve ostale pojedinosti navedene su u priloženom Javnom pozivu (također na engleskom i španjolskom jeziku), a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati pisani upit najkasnije do isteka roka za podnošenje prijava na adresu elektroničke pošte: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr ili nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, svaki radni dan od 10.00 – 15.00 sati.

E-PRIJAVNI OBRAZAC 

Podijeli ovaj članak
Skip to content