Hrvatski predstavnici na sajmu u Stockholmu

2 min čitanja

U ime Veleposlanstva RH u Stockholmu hrvatske predstavnike posjetili su veleposlanica Anica Djamić i ministrica-savjetnica Bernardica Makšijan, prilikom čega je dogovoren nastavak podrške koju Veleposlanstvo pruža hrvatskoj drvnoj industriji

U organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo Hrvatske gospodarske komore (HGK) na Međunarodnom sajmu namještaja “Stockholm Furniture and Light Fair 2016” koji se održao od 9. do 13. veljače 2016. predstavile su se tvrtke Spin Valis, Ancona Grupa i Modul. U sklopu info-pulta Hrvatske gospodarske komore također su predstavljeni Udruženje drvno-prerađivačke industrije HGK, odnosno Grupacija proizvođača namještaja, a u organizaciji švedske tvrtke J&E Europe trading AB švedskom se tržištu prvi put putem nastupa na sajmu predstavila i hrvatska tvrtka Bernarda kreveti i madraci.
Ovo je peto izlaganje hrvatskih proizvođača namještaja – čiji su proizvodi koncipirani prema načelima eko-dizajna i proizvedeni u domaćim tvornicama – na Međunarodnom sajmu namještaja i rasvjete u Stockholmu, koji predstavlja centralno mjesto okupljanja sektorski povezanih distributera, trgovaca, arhitekata i dizajnera iz skandinavskih zemalja i zemalja Beneluxa. U ime Veleposlanstva RH u Stockholmu hrvatske predstavnike posjetili su veleposlanica Anica Djamić i ministrica-savjetnica Bernardica Makšijan, prilikom čega je dogovoren nastavak podrške koju Veleposlanstvo pruža hrvatskoj drvnoj industriji u nastojanjima da se poveća vidljivost i ugovore novi poslovi na švedskom tržištu.
(se.mvep.hr)

Podijeli ovaj članak
Skip to content