Hrvatski bajkerski klub iz Ebikona

1 min čitanja

Obiteljski orijentirana udruga Sokolovi danas broji 34 člana i tri ponosne članice, a Upravu čine: predsjednik Zvonko Potočanac Kameni, potpredsjednik Anto Trupina, tajnik Božo Ivančić, blagajnik Slaven Bajdak i domar Kristian Bozić Kiki

MK Sokolovi Croatia prošle su godine proslavili svoju desetu obljetnicu. Sokolovi su osnovani 2006. godine u vrtu jednog od šestorice osnivača. Udruga danas broji 34 člana i tri ponosne članice, koje i same voze motocikle. Upravu čine: predsjednik Zvonko Potočanac Kameni, potpredsjednik Anto Trupina, tajnik Božo Ivančić, blagajnik Slaven Bajdak i domar Kristian Bozić Kiki. Sokolovi su obiteljski orijentirana udruga pa veliku ulogu u svim događajima imaju članovi i članice koji ne voze motocikle.

Udruga je vrlo aktivna u svim događanjima koje organiziraju udruge diljem Švicarske, a veza su s domovinom. Tome u prilog govori i činjenica da organiziraju i rado sudjeluju u humanitarnim akcijama za različite ustanove i sve potrebite u domovini.

Novosti se mogu pratiti na Facebook stranici MK Sokolovi Croatia ili na www.mk-sokolovi.com. Zainteresirani im se mogu pridružiti u njihovim prostorijama Klubhaus Sokolovi, Neuhaltenring 1, 6030 Ebikon.

Tekst: Kristina Vukić

Fotogalerija

Podijeli ovaj članak
Skip to content