Hrvatske tvrtke na sajmu u Francuskoj

1 min čitanja

Izložbene prostore hrvatskih tvrtki na sajmu posjetili su veleposlanik Republike Hrvatske u Francuskoj Republici Filip Vučak i državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore tvrtke Šestan Busch, Prelog, Galeb, Agencija Alan, KAP-KO, DOK-ING, P-mtč, Šešir, Odjeća i Ikom kovnica nastupaju na međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme „Eurosatory“, koji se održava od 11 do15. lipnja u prostorima centra Paris-Nord Villepinte u Parizu.
Sajam „Eurosatory“ je jedan od najvećih svjetskih vojnih sajmova namijenjen kopnenoj vojsci i protuzračnoj obrani. Sajam je prvi put organiziran 1967. godine, održava se svake druge godine, a broj izlagača i posjetitelja konstantno raste. Prije dvije godine sajam je okupio 1.572 izlagača iz 56 zemalja, 55.500 posjetitelja iz 152 zemlje te 213 službenih delegacija iz 94 zemlje. Domaćini vjeruju da će ove godine nadmašiti te brojke što je na početku sajma u svom pozdravnom govoru izjavila francuska ministrica obrane Florence Parly.
Izložbene prostore hrvatskih tvrtki na sajmu „Eurosatory“ posjetili su veleposlanik Republike Hrvatske u Francuskoj Republici Filip Vučak i državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop. (fr.mvep.hr)

Više informacija o sajmu: www.eurosatory.com

Podijeli ovaj članak
Skip to content