Hrvatska redakcija RTV-a odsada dostupna i na mrežnoj stranici rtv.rs

1 min čitanja

Ubuduće će i Hrvatska redakcija objavljivati sadržaje u tekstualnom i video obliku od posebnog interesa za hrvatsku nacionalnu manjinu u Republici Srbiji

 

Hrvatska redakcija Radio-televizije Vojvodine odsada je dostupna i na mrežnoj stranici RTV-a. Naime, svoje zasebne sadržaje dosada su posjedovale mađarska, rumunjska, rusinska, slovačka i romska zajednica, a ubuduće će i hrvatska redakcija objavljivati sadržaje u tekstualnom i video obliku od posebnog interesa za hrvatsku nacionalnu manjinu u Republici Srbiji.

„Zahvalni smo RTV-u na mogućnosti da Hrvati i na ovaj način budu vidljivi u javnom prostoru. Dio je to dogovora koji smo vodili u proteklom razdoblju s vodstvom RTV-a, a iako je obećano kako će se vlastiti prostor hrvatske redakcije na mrežnoj stranici osigurati do konca godine, isto je učinjeno u znatno kraćem roku, što pohvaljujemo i ističemo kao primjer dobre suradnje i brige za ostvarivanje prava nacionalnih manjina“, izjavila je predsjednica Hrvatskog nacionalnog vijeća u Republici Srbiji Jasna Vojnić.

Sadržaje koji će se vremenom dopunjavati i postajati sve bogatiji možete pronaći na poveznici: https://rtv.rs/hr/

Tekst : https://hnv.org.rs/

Foto  https://www.facebook.com/RTVojvodine/

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content