HNV osniva folklorni ansambl

1 min čitanja

Odbor za kulturu HNV-a obavještava sve mlade da kani utemeljiti folklorni ansambl koji bi imao za cilj prikupljati i istraživati folklornu baštinu, te umjetnički obrađivati i scenski prikazivati hrvatsku glazbenu i folklornu tradiciju, ne samo bokeljskog kraja , nego i Hrvata iz zemalja u okruženju. Folklorni ansambl bi djelovao pod stručnim vodstvom i umjetničkim nadzorom kompetentnih stručnjaka

Odbor za kulturu HNV-a obavještava sve mlade da je u nakani utemeljiti folklorni ansambl koji bi imao za cilj prikupljati i istraživati folklornu baštinu, te umjetnički obrađivati i scenski prikazivati hrvatsku glazbenu i folklornu tradiciju, ne samo bokeljskog kraja, nego i Hrvata iz zemalja u okruženju.
Folklorni ansambl bi djelovao pod stručnim vodstvom i umjetničkim nadzorom kompetentnih stručnjaka.
Svi zainteresirani plesači-pjevači, mladi od 10 do 30 godina, sa ili bez plesnog iskustva, mogu se prijaviti osobno u kancelariji HNV-a radnim danom od 8,00 – 14,00 sati ili putem email-a na ljerka-sindik@yahoo.com, mobitela 069 604 074 ili telefona i faksa 032 662 068.
Prvi sastanak je u nedjelju, 12. siječnja 2014.g. u prostorijama Doma kulture “Josip Marković” u Donjoj Lastvi s početkom u 17,00 sati.
(Radio Dux)

Podijeli ovaj članak
Skip to content