Godišnja skupština HKD-a Jadran

1 min čitanja

Godišnja skupština društva HKD-a Jadran održat će se idućega mjeseca. Na skupštini društva birat će se novi članovi Upravnog odbora, prema prijedlogu izborne komisije društva (Anica Narandža, Stipe Vranić, Ivan Banožić). Na predstojećoj skupštini Ivo Biloglav predstavit će manje dopune i izmjene Statuta

Godišnja skupština društva HKD-a Jadran održat će 2. veljače s početkom u 16,00 sati u prostorijama Hrvatskog doma Jadran. Na skupštini društva birat će se novi članovi Upravnog odbora, prema prijedlogu izborne komisije društva (Anica Narandža, Stipe Vranić, Ivan Banožić)
Polovica članova Uprave nastavlja drugu polovicu svog dvogodišnjeg mandata. Dosadašnji Upravni odbor Jadrana podnijet će izvješće o radu u protekloj godini, kao i izvješće o ekonomskom stanju društva. Podnijet će se i izvješće revizije članova nadzorne komisije. Osim toga, podnijet će se prijedlog izmjena i dopuna Statuta na usvajanje godišnjoj skupštini.
Na predstojećoj godišnjoj skupštini revizor Društva Ivo Biloglav predstavit će manje dopune i izmjene Statuta društva. Izmjene i dopune bit će predložene na usvajanje glasovanjem.
(www.jadran.se)

Podijeli ovaj članak
Skip to content