Festival u Subotici

1 min čitanja

Pokrovitelj Festivala je Primorsko-goranska županija, a održavanje je omogućeno potporom Veleposlanstva Republike Hrvatske u Republici Srbiji, Ministarstva kulture i informiranja Republike Srbije, Grada Subotice, Pokrajinskog tajništva za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Pokrajinskog tajništva za kulturu i javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama, HNV-a i ZKVH-a

Tradicionalni, XVIII. po redu Festival bunjevački pisama bit će održan u nedjelju, 30. rujna u Subotici, u Sportskoj dvorani Tehničke škole Ivan Sarić (MEŠC), u Subotici, s početkom u 19 sati. Izvođače će pratiti festivalski tamburaški orkestar Hrvatske glazbene udruge Festival bunjevački pisama, koja je i organizator.

Pokrovitelj Festivala je Primorsko-goranska županija, a održavanje je omogućeno potporom Veleposlanstva Republike Hrvatske u Republici Srbiji, Ministarstva kulture i informiranja Republike Srbije, Grada Subotice, Pokrajinskog tajništva za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Pokrajinskog tajništva za kulturu i javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama, Hrvatskog nacionalnog vijeća i Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata te brojnih sponzora. Medijski sponzori su Cro info, Televizija K23, NIU Hrvatska riječ i Cro Media.

(ZKVH)

Podijeli ovaj članak
Skip to content