Fešta Croatije Mannheim

2 min čitanja

Slavlje je proteklo u veselom raspoloženju, uz puno pjesme i plesa. Velika zasluga pripada i bendu u kojem sviraju Pavo i Drago Pejić a pjeva Ivo Nedić. Sva trojica članovi su Generacije Mannheim

U subotu, 20. srpnja u Mannheimu je održana još jedna u nizu ovogodišnjih fešta na stadionu nogometnog kluba SG Croatia Mannheim https://www.facebook.com/sgcroatiamannheim/. Uprava kluba na čelu s predsjednikom Draganom Lukićem organizirala je druženje u znak zahvalnosti svim članovima i prijateljima Croatije Mannheim koji su pomogli u organizaciji ovogodišnjeg turnira u povodu proslave Dana državnosti RH, kao i drugih proslava u posljednje dvije godine. Na inicijativu člana Uprave Croatije Ante Miškovića pozvani su i članovi folklorne skupine „Vatreni opanci“ koji djeluju pri HKM Mannheim, kao i članovi Hrvatske kulturne zajednice, Hrvatsko-njemačkog društva i predstavnici nogometne sekcije .
U iduće dvije godine u Mannheimu će se obilježiti tri obljetnice. Godine 2020. godine SG Croatia Mannheim slavi 30 godina rada, 2021. godine Hrvatska katolička misija Mannheim 50 godina djelovanja, a nogometna momčad Generacija Mannheim 10 godina postojanja.
Slavlje je proteklo u veselom raspoloženju, uz puno pjesme i plesa. Velika zasluga pripada i bendu u kojem sviraju Pavo i Drago Pejić a pjeva Ivo Nedić. Sva trojica članovi su Generacije Mannheim. (https://fenix-magazin.de/)

Podijeli ovaj članak
Skip to content