Dubrovnik je i u jesen omiljeno odredište

2 min čitanja

Dubrovnik je i u jesen omiljeno odredište, potvrđuje to i najnovije uvrštenje Dubrovnika u top destinacije za jesenski odmor.

Kao što je poznato Trip Advisor najveći je portal za putovanja, a njegova sestrinske kompanija Flipkey.com je jedan od portala koji su naviše korišteni za traženje i rezervaciju smještaja s ukupno 20 milijuna članova i preko 50 milijuna osvrta i mišljenja. Mjesečno, na portalu Flipkey i Trip Advisor ukupno ima više od 150 milijuna jedinstvenih posjetitelja.
Magazine Travel+Leisure je imenovao Flipkey “Top stranicom za rezervaciju smještaja”, a pojavljuje se i u ostalim velikim medijima uključujući Wall Street Journal, New York Times, USA Today, SmartMoney, LA Times i MSNBC.
Prema Flipkey-u, Dubrovnik je prepoznat kao top destinacija za jesensko putovanje. Ova titula se temelji na više čimbenika uključujući jedinstvene sezonske aktivnosti u našem gradu, lijepo vrijeme i nezaboravne doživljaje s prijateljima i obitelji.
“Uživajte u prekrasnim vizurama, blagom jesenskom vremenu u ovom očaravajućem gradu na Jadranskom moru.” stoji na stranici Flipkey kao jedinstveni poziv za kratki odmor u Dubrovniku u jesen.
Prema najavama iz dubrovačkih hotela očito je da će jesen biti turistički vrlo plodna, dobar turistički promet očekuje se i u hotelima i privatnom smještaju, a kao nastavak odličnih ostvarenja Dubrovnika od početka 2013. godine.

Podijeli ovaj članak
Skip to content