Državni tajnik Milas postao počasni građanin općine Ljubuški

1 min čitanja

Državni tajnik Milas sastao se s općinskim načelnikom Nevenkom Barbarićem, te je u njegovoj pratnji i obišao projekte koji je sufinancirala Vlada Republike Hrvatske te je posjetio Franjevački samostan Sv. Ante Padovanskoga Humac

U ponedjeljak, 20.veljače, na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Ljubuški, Zvonki Milasu, državnom tajniku u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske uručeno je posebno priznanje „Počasni građanin općine Ljubuški“ kao izraz zahvalnosti Vladi Republike Hrvatske i Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske za vrijednu i značajnu potporu u izgradnji Dnevnog centra za djecu s poteškoćama u razvoju, obnovu kinodvorane u Kulturnom centru te nabavu posebnog vozila za Udrugu roditelja djece s posebnim potrebama “Duga”, Ljubuški.

Prije svečane sjednice Općinskog vijeća, državni tajnik Milas sastao se s Nevenkom Barbarićem, načelnikom općine Ljubuški te je u njegovoj pratnji i obišao projekte koje je sufinancirala Vlada Republike Hrvatske te je posjetio Franjevački samostan Sv. Ante Padovanskoga Humac u okviru kojeg se nalazi i najstariji muzej u BiH, osnovan 1884. godine.
(www.hrvatiizvanrh.hr)

Podijeli ovaj članak
Skip to content