Donatorsko druženje FC Croatia Frankfurt

1 min čitanja

Prva momčad Croatije, koja je odnedavno dobila dvojicu novih trenera, Josipa Žeravicu i Milana Pavličića, nastupa u najvišoj ligi Frankfurta na Majni, u Kreisoberligi

 

 

Pred novu nogometnu sezonu, uprava nogometnog kluba FC Croatia Frankfurt https://www.facebook.com/croatiafrankfurt/ organizira u petak, 10. srpnja od 20 sati na svom igralištu u Frankfurt-Heddernheimu zajedničko donatorsko druženje uz roštilj i piće.

Pozivamo kažu, sve ljude dobre volje, koji su s našim klubom surađivali u prošlosti, ali i one, koji bi htjeli pružiti potporu našem klubu ubuduće … da nam se pridruže, napisano je u pozivu sadašnjim, bivšim i budućim sponzorima kluba, kao i svima onima koji su svojim angažmanom spremni pomoći jednom od najpopularnijih hrvatskih nogometnih klubova u Njemačkoj.

Pogotovo se to odnosi na sponzore bez čije potpore je nezamisliv uspješan nastup Croatije Frankfurt u gradu u kojem, prema neslužbenim podacima, živi oko 20 tisuća Hrvata.

Naravno, tijekom zajedničkog druženja u uvjetima korona pandemije, primjenjivat će se epidemiološke mjere kojima se nastoji spriječiti širenje koronavirusa.

Napomenimo kako prva momčad Croatije, koja je odnedavno dobila dvojicu novih trenera, Josipa Žeravicu i Milana Pavličića, nastupa u najvišoj ligi Frankfurta na Majni, u Kreisoberligi . (https://fenix-magazin.de/)

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content