Donacija Kluba Dubrovčana iz New Yorka

2 min čitanja

 

Dubrovčani iz New Yorka darovali su Domu za starije i nemoćne osobe dva elektromotorna bolnička kreveta za standardnu njegu, a prije nekoliko mjeseci pasivne anti dekubitusne madrace za bolesničke krevete Općoj bolnici Dubrovnik. Realizaciju njihovih donacija organizira je podružnica Hrvatske matice iseljenika Dubrovnik

 

Veliko srce naših iseljenika i njihova ljubav prema domovini i rodnom kraju iskazana je i putem najnovije donacije Kluba Dubrovnik iz New Yorka https://www.facebook.com/ClubDubrovnik/ Gradu. Darovali su dva elektromotorna bolnička kreveta za standardnu njegu. Prije nekoliko mjeseci Klub Dubrovnik iz NY donirao je pasivne anti dekubitusne madrace za bolesničke krevete Općoj bolnici Dubrovnik. Realizaciju njihovih donacija organizira je podružnica Hrvatske matice iseljenika Dubrovnik.

U ime svih djelatnika i štićenika Klubu Dubrovnik iz New Yorka na donaciji je zahvalila ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Dubrovnik Marina Sambrailo. Uprava Kluba Dubrovnik, New York , koju čine Sime Simunovic, Noris Bocanfusso, Vesna Gjivoje, Luko Simlesa, Srdjan Gjivoje, Pavo Mrnarević i Nena Golubović zahvaljuje svima koji su daleko od domovine prepoznali ovaj projekt i sudjelovali u njegovoj realizaciji. Ovaj je mali krug običnih ljudi velikoga srca uvijek tu. Vjerujemo kako će i dalje pomagati rodnome Dubrovniku i domovini Hrvatskoj.

Tekst i foto:  Maja Mozara

 

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content