Dan Europe – dani otvorenih vrata

2 min čitanja

Povodom proslave Dana Europe u tjednima uoči europskih izbora vrata europskih institucija bit će otvorena za javnost u Bruxellesu, Strasbourgu i Luxembourgu. Lokalni uredi EU-a u Europi i diljem svijeta organizirat će niz aktivnosti i događanja za sve dobne skupine

Vrata institucija EU-a otvaraju se za javnost. Pridružite se proslavama i doznajte više o Europskoj uniji uz događanja i aktivnosti za sve dobne skupine.
Povodom proslave Dana Europe u tjednima uoči europskih izbora vrata europskih institucija bit će otvorena za javnost u Bruxellesu, Strasbourgu i Luxembourgu. Lokalni uredi EU-a u Europi i diljem svijeta organizirat će niz aktivnosti i događanja za sve dobne skupine.
Svake godine tisuće ljudi posjećuju europske institucije, sudjeluju u raspravama, prisustvuju koncertima i drugim događanjima kako bi obilježili taj dan i podizali svijest o EU-u.

Što se događa ove godine?
Dan otvorenih vrata u Strasbourgu: 4. svibnja 2014.

Dan otvorenih vrata u Luxembourgu: 10. svibnja 2014.

Dan otvorenih vrata u Bruxellesu: 17. svibnja 2014.

Aktivnosti u okviru Dana Europe diljem Europe

Hrvatsko – talijanska udruga u Rimu poziva članove na proslavu 9. svibnja u 15,30 sati u konferencijskoj dvorani Bibliotece Centrale di Roma, Viale Castro Pretorio 105.

Dan Europe u Hrvatskoj

Aktivnosti u okviru Dana Europe diljem svijeta

Doznajte više o Danu Europe

Aktivnosti po pojedinim zemljama

Podijeli ovaj članak
Skip to content