Dan Argentine u Splitu

1 min čitanja

Publika će imati priliku pobliže se upoznati s Argentinom kroz priče i fotografije Branke Bezić Filipović, voditeljice splitske podružnice Hrvatske matice iseljenika, i argentinskog Hrvata Alejandra Plenkovića. Posjetitelji će uživati u taktovima tanga, a putem Skypea iz Argentine će se javiti Joza Vrljičak, urednik časopisa Studia Croatica

Kulturna manifestacija Dan Argentine održat će se u srijedu, 12. travnja, s početkom u 19.00 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu, R. Boškovića 31.

U sklopu ove manifestacije publika će imati priliku pobliže se upoznati s Argentinom kroz priče i fotografije Branke Bezić Filipović, voditeljice splitske podružnice Hrvatske matice iseljenika, i argentinskog Hrvata Alejandra Plenkovića. Posjetitelji će uživati u taktovima tanga, a putem Skypea iz Argentine će se javiti Joza Vrljičak, urednik časopisa Studia Croatica.

Događaj organiziraju Sveučilište u Splitu, Sveučilišna knjižnica, Filozofski fakultet – Centar za hrvatske studije u svijetu i Hrvatska matica iseljenika podružnica Split.
(www.unist.hr)

Podijeli ovaj članak
Skip to content