Članica HGD CG sudionik seminara Stvaranje kazališta u organizaciji HMI

1 min čitanja
Kazališna skupina HGD CG-Igrokaz “Ćaga i kalenda”

Predstavnica hrvatske zajednice iz Crne Gore je Dijana Milošević, članica Hrvatskog građanskog društva Crne Gore, koja je ujedno i voditeljica kazališne skupine Kluba mladih HGD CG.

Hrvatska matica iseljenika i u 2013. godini održava Seminar za voditelje kazališnih (dramskih) grupa koji djeluju izvan Hrvatske. Seminar ima za cilj tijekom osmodnevnog učenja, stvaranja i druženja educirati sudionike koji žele proširiti i obogatiti svoje znanje, kao i za one koji tek žele osnovati kazališnu grupu.

Za naš portal sudionica seminara Dijana Milošević je izjavila: “Iznimno je zadovoljstvo biti predstavnik hrvatske zajednice Crne Gore na ovom edukacijskom okupljanju koje će utemeljiti već započeti rad na stvaranju kazališnog ogranka u okviru djelatnosti HGD CG. Stjecanje dodatnih znanja i iskustva tijekom seminara umnogome će usavršiti rad kazališne skupine našega Društva, a također se nadam i novim vidovima suradnje i izgradnji novih duhovnih “mostova” putem kazališnih izraza i umjetnosti, kao poveznice našega hrvatskoga naroda.”
(HGD CG)

VIŠE

Podijeli ovaj članak
Skip to content