Brođani iskazali povjerenje dosadašnjoj upravi

2 min čitanja

Staru-novu upravu “Brođana”, uz Ivana Bitunjca i Elizabetu Kopić, čine i Kaja Rosenberg, Dragan Kopić, Branka Prgić, Eva Tilch i Marina Bandov

Zavičajni klub “Brođani” Berlin e.V. održao je godišnju, izvještajno-izbornu skupštinu u prostorima kluba na adresi Marienfelde Allee 13.
“Brođani” su ovom prigodom nakon saslušanog izvješća o radu uprave i cijelog kluba te stanju riznice, o čemu su govorili predsjednik Ivan Bitunjac i dopredsjednica Elizabeta Kopić, načinili reizbor, odnosno, dali povjerenje i vođenje društva u idućem periodu istoj upravi koja je društvo vodila i u prethodnom.
Staru-novu upravu “Brođana”, uz Ivana Bitunjca i Elizabetu Kopić, čine i Kaja Rosenberg, Dragan Kopić, Branka Prgić, Eva Tilch i Marina Bandov.
Skupština je tijekom zasjedanja upoznata s radom uprave i društva te glavnim aktivnostima koje društvo poduzima radi organiziranja zabava i štandova s kojih prihod ide u humanitarne svrhe te s putovima novca kojim se pomoglo
Prema izvješću riznice, Brođani su u prošloj godini uputili humanitarnu pomoć u vrijednosti od 5000 eura, 2000 Zlatnom cekinu, i po tisuću potrebnim obiteljima u Lekeniku i Vrgorcu te obitelji Antolović.
I sam reizbor Uprave “Brođana”govori kako su članovi bili vrlo zadovoljni radom i izvješćem o radu Upravnog odbora te financijskim izvješćem o sprovedenim akcijama. Razmatrao se i tijek priprema skore zabave “Veseli se Posavino” 8. veljače 2014., te zaključilo kako pripreme teku dobro kao i prodaja ulaznica.
Prema dnevnom redu, a pod točkom Razno, predsjednik Ivan Bitunjac je iznio i obrazložio razloge podnošenja ostavke na mjesto predsjednika Saveza hrvatskih društava Berlina i istupanja Brođana iz Saveza.
Skupština “Brođana” imala je pak dovoljno sluha za stajališta, aktivnosti i poteze svog predsjednika te mu je tu potporu i pokazala ponovnim izborom. E, pa sretan rad staroj-novoj upravi “Brođana”.
(Hrvatski glas Berlin)

Podijeli ovaj članak
Skip to content