Božićna slavlja u Budimpešti i Pečuhu

1 min čitanja

Pod redateljskom palicom prof Anice Mandić i Jelice Kőrösi u predvorju budimpeštanske Hrvatske škole priređena je božićna svečanost. Tradicionalni božićni program Hrvatskog vrtića, osnovne škole i učeničkog doma Miroslava Krleže u Pečuhu, za koji već godinama odgovorna nastavnica Erika Žarac, održao se istoga dana u Pečuhu

 

Pod redateljskom palicom prof Anice Mandić i Jelice Kőrösi u predvorju budimpeštanske Hrvatske škole 20. prosinca je priređena je božićna svečanost. U sklopu priredbe prigodnim pjesmama, recitacijama i melodijama nastupili su polaznici budimpeštanske Hrvatske škole.
Nakon božićne svečanosti u budimpeštanskoj Hrvatskoj školi, u klupskoj prostoriji ustanove istoga dana priređen je božićni susret Hrvatske umirovljeničke zajednice u Mađarskoj. Povodom nadolazećeg blagdana Božića članovima Zajednice uručeni su darovi Hrvatske samouprave II. i XV. okruga Budimpešte.
Tradicionalni božićni program Hrvatskog vrtića, osnovne škole i učeničkog doma Miroslava Krleže u Pečuhu, za koji već godinama odgovorna nastavnica Erika Žarac održao se 20. prosinca. Kao i svake godine, posjetitelji su pratili prigodni božićni program s nizom izvođača i u božićnom ugođaju međusobno čestitali predstojeće blagdane.
(Hrvatski glasnik/Radio croatica)

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content