57. Teološko-pastoralni tjedan u Zagrebu

2 min čitanja

Uvodno predavanje „Podijeljenost u hrvatskom društvu: mogući uzroci i posljedice” održat će prof. dr. sc. Željko Tanjić. U podne u sjemenišnoj crkvi euharistijsko slavlje predvodit će zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić

U organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 24. do 26. siječnja održat će se 57. Teološko-pastoralni tjedan o temi „Neophodnost dijaloga i pomirenja u hrvatskom društvu”. Kao i ranijih godina, mjesto održavanja je Međubiskupijsko sjemenište, Voćarska 106 na zagrebačkoj Šalati. Program TPT-a počinje u utorak, 24. siječnja u 9 sati pozdravnim govorima. Tjedan će otvoriti dekan zagrebačkog KBF-a.

Uvodno predavanje „Podijeljenost u hrvatskom društvu: mogući uzroci i posljedice” održat će prof. dr. sc. Željko Tanjić. U 12 sati u sjemenišnoj crkvi euharistijsko slavlje predvodit će zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Skup uključuje i predavanja prof. dr. sc. Marija Cifraka, doc. dr. sc. s. Valerije Kovač, dr. Edvarda Punde, prof. dr. sc. Ante Vučkovića, dr. sc. Nevena Šimca, prof. dr. sc. Ivice Raguža i prof. dr. sc. Josip Balobana.

Plenarna rasprava u kojoj će sudjelovati svi predavači na programu je posljednjeg dana u 12 sati, a Tjedan će zatvoriti dekan KBF-a.

Dodatne obavijesti o održavanju Tjedna mogu se dobiti u Tajništvu KBF-a, Vlaška 38 u Zagrebu, telefon 01 4890 402, odnosno elektroničkom poštom kbf@kbf.hr
(IKA)

Podijeli ovaj članak
Skip to content