Novosti iz EU fondova

Mali i srednji poduzetnici moći će bespovratno dobiti od 500.000 do 15 milijuna kuna za ulaganje u opremu ili izgradnju proizvodnih kapaciteta. Prijave na natječaj zaprimaju se od 11. svibnja ove godine. Rezervirajte svoje mjesto na radionicama i pratite seminare za izradu dokumentacije 

Mali i srednji poduzetnici moći će bespovratno dobiti od 500.000 do 15 milijuna kuna za ulaganje u opremu ili izgradnju proizvodnih kapaciteta. Prijave na natječaj zaprimaju se od 11. svibnja ove godine, priopćili su iz Minpo.
Kratki pregled natječaja možete preuzeti ovdje. Pročitajte i tekst o natječajima radi lakšeg snalaženja ovdje.
Ukoliko vam treba dodatna pomoć, preporučujemo radionicu na tu temu, koja se održava 28.04. Rezervirajte ovdje.
Svaki od tih natječaja zahtijeva i prilično opsežnu investicijsku studiju i zato smo odlučili u našem blogu redovito objavljivati besplatnu mini-radionicu da pomognemo objasniti kako ćete je napraviti. Blog o investicijskoj studiji možete pratiti na ovim stranicama eu-znalica i www.strukturnifondovi.hr  
Ako vam se žuri, možete doći na seminare, gdje potanko obrazlažemo tematiku i poslije toga pomažemo da izradite studiju, jer uz to dobijete BESPLATNO 5 gratis sati EU savjetovanja (doista želimo pomoći da to uradite kako treba, zato nudimo pomoć i poslije edukacije). Možete se odmah prijaviti ovdje za 15.04.
Napominjemo još da se prvi idući natječaji iz ovog programa očekuju 30.06., ukupno njih osam. Svakako provjerite da li se neki od Vaših projektnih prijedloga mogu uklopiti u ove natječaje. Plan u cijelosti možete preuzeti ovdje.

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.