Hrvatski startup najbolji u New Yorku

Hrvatski startup Codeanywhere predstavio se na TechCrunch Disrupt događaju u New Yorku, a sve zbog glasova publike koji su njihov servis proglasili najboljima na Startup natjecanju, izvještava renomirani tehnoportal Techcrunch...

Hrvatski startup Codeanywhere predstavio se na TechCrunch Disrupt događaju u New Yorku, a sve zbog glasova publike koji su njihov servis proglasili najboljima na Startup natjecanju, izvještava renomirani tehnoportal Techcrunch.
Suosnivači Ivan Burazin i Vedran Jukić žele da njihov servis postane standard za developer te ga nazivaju Google docsom za razvojne inženjere. Codeanywhere je editor kodova na svim platformama i nalazi se u oblaku.
U praksi to znači da developeri mogu popravljati svoje aplikacije i stranice sa svih uređaja u realnom vremenu. Dnevno dobivaju 400 korisnika i premašili su ukupni broj od 200.000 korisnika od kojih njih 50.000 sustavu pristupa barem jednom tjedno. Ovaj je startup do sada osigurao investiciju od ukupno 635.000 dolara. Radi na principu freemium poslovnog modela. Korisnici mogu plaćati pet dolara mjesečno, a mogu se pretplatiti i na skuplji model od 50 dolara. U idućih nekoliko mjeseci radit će se na offline mogućnostima i integracijama sa servisima poput Githuba, piše Techchrunch.
(Večernji list)

Više


Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.