Izabrano novo vodstvo društva Hrvatska žena

120309hzU nedjelju 26. veljače 2012. u Hrvatskom domu u Malmöu održana je godišnja skupština društva Hrvatska žena. Skupštinu je vodila Elizabeta Glasnović Raguž. 

Godišnja skupština je na prijedlog izborne komisije izabrala novu predsjednicu i novi Upravni odbor društva Hrvatska žena koji u 2012. god. izgleda ovako: predsjednica Vesna Talajić, potpredsjednica Višnja Bazina, rizničarka Jasna Greblički Vuko, zamjenica Susanna Blažević, tajnica Jadranka Resovac i zamjenica Marica Stanišić. Ostale članice su Jasna Antolović, Ruža Spajić i Anica Naranđa. Nadzorni odbor čine Eva Krznarić i Marija Baljak, a Izbornu komisiju Ivka Ćurić i Zdenka Ladišić.
Jedan od najvažnijih zadataka čelništva društva bit će uspostavljanje još bolje suradnje sa ostalim društvima, poglavito društvom Jadran, što će omogućiti ostvarivanje svih zadanih ciljeva kojih je u ovoj godini mnogo.
Redovne aktivnosti društva Hrvatska žena kao gimnastika srijedom, aktivnosti dječje grupe petkom, folklor za odrasle petkom i ostalo nastavljaju se kao i dosad, a pripremaju se i nove aktivnosti društva koje će svakako dati potreban zamah društvu i biti pokretač pozitivne atmosfere među članicama i članovima obaju društava.
(http://www.jadran.se)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.