Hrvatski internetski tečaj

hit 120904Tečaj je namijenjen osobama koje hrvatski jezik ne znaju ili znaju samo osnove hrvatskoga, a odvijat će se  do 9. prosinca 2012. Upisi su u tijeku, završno s 10. rujnom 2012.

Hrvatska matica iseljenika, Sveučilište u Zagrebu i Sveučilišni računski centar SRCE  započet će 17. rujna 2012. jesenski Hrvatski internetski tečaj HiT 1, e-tečaj hrvatskoga jezika za početnu razinu učenja. 
 
HiT 1 se sastoji od 7 nastavnih cjelina u sustavu MoD (utemeljen na Moodlu), 150 nastavnih aktivnosti, 24 sata online nastave u živo koju vode iskusni lektori, stručnjaci za hrvatski kao ini jezik . Do sada ga je uspješno završilo dvadeset dvoje polaznika.
 
Brzo, lako i zanimljivo ovladajte temeljima hrvatskoga jezika, učite kada želite i gdje želite. Pristup učenju je interaktivan, komunikacijski i individualiziran, a neke nastavne aktivnosti pogledajte na stranici  Promotivni HiT-1 (za pristup kao korisničko ime i lozinku upišite guest).
 
Za iscrpnije informacije, kao i za slanje obrasca za prijavu na tečaj, možete se javiti na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.