Izašla 31. Libra

Libra broj 31U petak ujutro, 22. lipnja 2012., Libra broj 31, časopis Hrvatskog kulturnog kluba u Švicarskoj, poslana je na adrese čitatelja, kojima će stići tijekom tjedna, a već isto poslijepodne novi broj Libre ugodno je iznenadio posjetitelje otvorenja izložbe „New Look Croatia“ dizajnera Borisa Ljubičića u Dietikonu, kako svojom naslovnom stranicom tako i svojim sadržajem. Sadržaj Libre broj 31 pogledajte na www.croatia.ch

Libra broj 31 na 48 stranica u boji donosi na hrvatskom i njemačkom jeziku niz interesantnih tema; tekstove Alexandera Künzlea Hrvatska nakon referenduma a prije službenog ulaska u Europsku uniju i Dubravka Mihaljeka Hrvatska u Europskoj uniji: konačno u sigurnoj luci, intervju Gordane Kešine s poznatim hrvatskim dizajnerom Borisom Ljubičićem (čija je izložba u petak otvorena u prostorijama Koordinacijskog ureda hrvatske nastave u Švicarskoj Konfederaciji u Dietikonu, o čemu možete čitati u drugom današnjem prilogu na portalu www.croatia.ch ), osvrt Tihomira Nuića na magistarski rad Dijane Tavre pod naslovom Jesu li Hrvati u Švicarskoj dijaspora?, Klupski album posvećen proslavi desete obljetnice Hrvatskog kulturnog kluba, u kojem su tekstom i fotografijama predstavljeni najaktivniji članovi koji su svojim predanim radom tijekom 10 godina omogućili  sve projekte Hrvatskog kulturnog kluba u Švicarskoj i izlaženje evo već više od trideset brojeva Libre i niz aktualnih priloga i zanimljivosti iz Hrvatske i Švicarskei, no da ne nabrajam u nedogled, da biste vidjeli što ovaj broj donosi, pogledajte sadržaj Libre: 
Za izdavanje ovako kvalitetnog časopisa potrebna su i znatna financijska sredstva. Hrvatski kulturni klub Švicarske i Uredništvo Libre su sretni i ponosni da im uspijeva izdavati dva broja Libre godišnje i zahvaljuju svim vjernim čitateljima Libre i oglašivačima u Libri koji su to svojim uplatama omogućili.
 
Novi broj Libre možete naručiti e-mailom na mail-adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresi kluba: HKK-Kroatischer Kulturklub, Postfach, 5401 Baden.
Na naslovnoj stranici Libre broj 31 vidi se dizajner Boris Ljubičić s izvedenom zastavom iz srpnja 1990. na Trgu svetog Marka u Zagrebu.

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.