Kanadski koncerti klapa Kartolina, Krunik i Maestral

13. siječnja u Umjetničkoj galeriji Windsor koncert „Zvuk Dalmacije“, 20. siječnja „Koncert tri klape“ u RBC Theater dvorani Living Arts Centra

U kanadskoj provinciji Ontario će se u siječnju 2018. održati nekoliko 'klapskih' događanja.
Prvi je treći godišnji klapski koncert u Windsoru – „Zvuk Dalmacije“, u organizaciji klape Kartolina, koji će se održati 13. siječnja u Umjetničkoj galeriji Windsor. Tu će, osim domaćina koncerta - klape Kartolina, nastupiti i klapa mladih Fritule iz Windsora i po prvi put hrvatska klapa Krunik iz Kučina. Klapa Krunik pripada samom vrhu hrvatske klapske scene i višegodišnji su finalisti Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, gdje su bili i višestruko nagrađivani.
Klapa Krunik će potom održati samostalni koncert u Torontu 19. siječnja u crkvi Holy Reedemer, a nastupit će i slijedeće večeri u Mississaugi. Ondje će se u organizaciji klape Maestral Toronto Kartolina Windsor, Krunik Kučine i Maestral Toronto održati „Koncert tri klape“. Ovaj jedinstveni koncert održat će se u prekrasnoj RBC Theater dvorani Living Arts Centra u Torontu u subotu, 20. siječnja u 19.00 sati. Za dodatne informacije o svim ovim događanjima Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.