CROz kuhinju Vojvodine

Kulinarsku trpezu Vojvodine predstavljat će članovi HKC Bunjevačko kolo iz Subotice i domaćini HKPD Jelačić iz Petrovaradina, dok će Republiku Hrvatsku zastupati Udruga gastronoma trogirske rivijere iz Trogira i Povijesno i športsko društvo Hrvatski sokol iz Vinkovaca

HKPD Jelačić iz Petrovaradina organizira prvu regionalnu gastronomsku manifestaciju u autentičnom petrovaradinskom ozračju s ciljem upoznavanja, povezivanja, objedinjavanja i promoviranja kulinarske kulture hrvatske zajednice u Vojvodini i njenih gastro regija. Središnji program manifestacije bit će organiziran u subotu, 19. svibnja u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin, ulica Pavla Jurišića Šturma broj 2, s početkom u 18 sati.
Kulinarsku trpezu Vojvodine predstavljat će članovi HKC Bunjevačko kolo iz Subotice i domaćini HKPD Jelačić iz Petrovaradina, dok će Republiku Hrvatsku zastupati Udruga gastronoma trogirske rivijere iz Trogira i Povijesno i športsko društvo Hrvatski sokol iz Vinkovaca.
Program manifestacije ima kulturno-zabavni karakter, jer će u okviru gastronomskog programa nastupati i različiti glazbeni sastavi i umjetnici, a sve u cilju promocije gastronomske i glazbene kulture zavičaja iz kojeg dolaze. (ZKVH)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.