Oliver Sertić na platformi Producers on the Move u Cannesu

Sertić je jedan od 20 nadolazećih europskih producenata koji će se okupiti na platformi. Film Dani ludila Damiana Nenadića, kojeg je producirao, na ovogodišnjem Cannesu će imati market projekciju

Organizacija European Film Promotion odabrala je hrvatskog producenta Olivera Sertića za sudjelovanje na platformi Producers on the Move, koja se održava u sklopu Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu. Sertić je jedan od 20 nadolazećih europskih producenata koji će se okupiti na platformi.
Producent Oliver Sertić odabran je zahvaljujući njegovom dosadašnjem producentskom opusu, a osim toga film Dani ludila Damiana Nenadića, kojeg je također producirao, na ovogodišnjem Cannesu će imati market projekciju. Film je nastao u koprodukciji hrvatskog Restarta i slovenskog Petra Pan Filma, uz financijsku potporu Hrvatskog audiovizualnog centra a dobio je posebno priznanje u Regionalnoj konkurenciji na ovogodišnjem izdanju ZagrebDox festivala.
Producers on the Move, koji će se održati u sklopu 50. izdanja Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu od 10. do 14. svibnja, zamišljen je kao platforma za umrežavanje s ciljem poticanja europskih filmskih koprodukcija. Sudionike očekuju predavanja, radionice, pitchinzi i sastanci ‘jedan na jedan’ s filmskim ekspertima te im se pruža mogućnost da dobiju prostor za promociju u međunarodnom industrijskim publikacijama. (www.havc.hr)

Časopis Matica

 

Hrvatski iseljenički zbornik

 

Kontakt info

  • HRVATSKA MATICA ISELJENIKA
  • Trg Stjepana Radića 3
  • 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Tel: +385 1 611 51 16
  • Fax: +385 1 611 15 22
  • Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.